Επιστροφή - Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας

  • Η παραγγελία έχει ολοκληρωθεί αλλά το προϊόν δεν έχει αποσταλεί εγκαίρως:

Καλέστε στο τηλέφωνο επικοινωνίας ή στείλτε μας e-mail αναφέροντας τoν κωδικό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας.  Ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.Εάν έχει πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε πληρωμή για την εξόφληση της παραγγελίας, τα χρήματα επιστρέφονται αποκλειστικά και μόνο με τον αντίστοιχο τρόπο που χρησιμοποιήσατε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, χωρίς καμία επιβάρυνση.

  • Η παραγγελία έχει ολοκληρωθεί και το προϊόν έχει ήδη αποσταλεί:

Σε περίπτωση που το προϊόν έχει αποσταλεί υπόκειται στην διαδικασία επιστροφής προϊόντων. Παρακαλώ ανατρέξτε στην σχετική ενότητα για περισσότερες πληροφορίες.

Επιστροφή προϊόντος

Σύμφωνα με το άρθρο 4, παρ. 10 του ν. 2251/94, η αγορά προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι σύμβαση από απόσταση και έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως εντός 14 ημερολογιακών ημερών (από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος) και σε περίπτωση μη παροχής μας δήλωσης υπαναχώρησης, εντός τριών μηνών (επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, χωρίς επιβαρύνσεις  εκτός από τα έξοδα επιστροφής).

Άλλες περιπτώσεις

Αντικαθιστούμε άνευ κόστους για εσάς κάθε προϊόν που σας έχουμε αποστείλει εφόσον αποδεδειγμένα υπήρξε λάθος από εμάς, είτε στην τιμολόγηση, είτε στα προϊόντα (λανθασμένα προϊόντα ή ελαττωματικά). Σημειώνεται ότι στην περίπτωση αυτή, εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σε εμάς και εμείς να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας.

Επικοινωνία για Πληροφορίες

Αν έχετε ερωτήσεις ή θέλετε να προτείνετε κάτι σε σχέση με την Πολιτική Απορρήτου (εχεμύθειας) και τους όρους χρήσης της DR Electronics & Electrics, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.